In totaal bezochten 34.384 unieke bezoekers het vorig jaar de website van Mike. Het aantal hits kwam heel dicht bij de 1,5 miljoen met 1.492.551. In juli sloegen de stoppen door met het succes in de Tour, vooral daardoor zal waarschijnlijk de site op de zaterdag het meest bezocht zijn.  Vooral op wedstrijddagen beginnen de bezoekers op het einde van de middag te klikken. Tot 22.00 uur blijft het dan druk op www.miketeunissen.nl.

De meeste bezoekers komen nog steeds uit Nederland, daarna volgen verrassend de Verenigde Staten van Amerika. Op een derde plaats Duitsland en daarna Frankrijk, Groot Brittannië, België, Canada en Italië.

Het zal niemand verrassen dat het artikel over de winst in de eerste rit van de Tour de meeste lezers kreeg (1571 aangeklikt). Daarna volgde 'Mike begint aan zijn tweede Tour' (942), 'Mike steviger in het geel naar overtuigende winst in tijdrit', 'NK-parcours niet selectief genoeg' en 'Schitterende 7e plaats in Parijs-Roubaix'. Deze laatste pagina's werden tussen de 690 en 800 maal bekeken.