Jaarlijkse supportersdag op 7 november

De jaarlijkse supportersdag van Mike Teunissen wordt op zaterdag 7 november gehouden. De supporters verzamelen zich vanaf 12.00 uur bij Partycentrum Roelanzia in Ysselsteyn. Iedere supporter krijgt een digitale foto met Mike aangeboden. Deze foto's worden tussen 12.00 en 12.30 uur gemaakt bij de ploegleidersauto van LottoNLJumbo. Ploegleider Frans Maassen uit Haelen, is de hele middag aanwezig.

Om 12.30 uur vertrekken de supporters samen met Mike voor een toertocht over de weg van ongeveer anderhalf uur. Deelname geschiedt op eigen risico. Rond 15.00 uur start het tweede gedeelte van deze supportersdag. In Roelanzia is dan gezorgd voor een hapje, gesponsord door Hans en Mia Rongen. Vanaf 15.30 uur zal Ger Hermans samen met Mike en ploegleider Frans Maassen terugblikken op 2015 en vooruit kijken naar het nieuwe seizoen. 
Om uiterlijk 17.00 uur wordt de supportersdag afgesloten. 
Het is wel nodig om je aan te melden. Stuur uiterlijk op maandag 2 november een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben je nog geen lid, maar wil je wel deelnemen ? Geen probleem. Stuur een mail en voor € 10 ontvang je het welkomstpakket en kun je deelnemen aan de gezellige supportersdag.

Back to Top