Fandag op zaterdag 17 oktober in Utrecht

Op zaterdag 17 oktober wordt door LottoNL-Jumbo een fandag georganiseerd. In de middag zijn er vele leuke activiteiten. In de ochtend is er een toertocht over 75 of 120 kilometer in de omgeving van Utrecht. Je moet je aanmelden voor alle activiteiten. Mike en zijn 24 ploeggenoten zijn de hele dag aanwezig.

Wat is er allemaal te doen op de fandag ?

- op de fandag worden door de mechaniekers workshops gegeven over Shimano DI2
- wordt je gratis vijftien minuten gemasseerd door één van de verzorgers
- kun je mee doen aan de petje op/af quiz
- kun je de snelste tijd verbeteren van één van de LottoNl-Jumbo renners op de Tacx
- kun je mee doen aan de Jumbo fietssimulatie en beklim je de bekendste bergen van de Tour de France
- maak je een testrit op onze Bianchi fietsen
- krijg je specifieke uitleg over het Pioneer vermogenssysteem
- bekijk je de schaats- en wielren video-compilatie
- kun je handtekeningen scoren van al onze renners en ga je gelijk met je idool op de foto

Daarnaast start er om 14:30 uur een fanpersconferentie. Verder zijn er gedurende dag verschillende wielerspecifieke presentaties over bijvoorbeeld voeding en slapen. Aanmelden kan hier!

Fiets 's ochtends 'De Zesde van Lotto'
Op 17 oktober vindt niet alleen onze fandag plaats, maar organiseert de Lotto ook haar zesde en laatste toertocht, 'De 6e van Lotto'. Tijdens deze afsluitende tocht kan er worden gekozen voor een route van 75 of 120 kilometer door de Utrechtse heuvelrug. Vanaf 08:00 uur worden de eerste deelnemers weggeschoten. Na afloop kan iedereen eerst rustig douchen en omkleden, om vervolgens door te stromen naar onze fandag. Voor meer informatie en om je op te geven klik hier

Prof voor een dag
Wanneer jij één van de vijf eerste tochten hebt uitgereden kan het zomaar zo zijn dat je die zesde tocht als een ware prof gaat rijden. Als ‘prof voor een dag’ fiets je namelijk niet alleen mee met Team LottoNL-Jumbo, maar heb je toegang tot alle faciliteiten die de renners gewoonlijk genieten voor en tijdens een etappe. Zo ontbijt en lunch je als een prof, fiets je warm op de Tacx voor de bus, zijn er massages beschikbaar en geven wij jouw fiets een schoonmaakbeurt achteraf. Wil jij een dag als een prof beleven? Geef je dan hier op !

Back to Top