Mike toch van start in BinckBank Tour

Mike zal morgen in Breda toch van start gaan in de BinckBank Tour, de opvolger van de Eneco Tour. Deze 7-daagse wedstrijd duurt tot en met zondag 13 augustus. Mike vernam het nieuws gisteren op het terras. Hij zou vandaag aan de start staan in de Rabo-profronde van Zevenbergen. Daarvoor in de plaats komt de ploegenpresentatie vanavond in Breda.

Mike vervangt Georg Preidler
Mike: "Ik hoorde het inderdaad gisteren. Ik was eerste reserve-renner. Dan moet je er wel rekening mee houden, maar ik had er niet écht opgeteld. Het was wel improviseren omdat mijn vader nog snel mijn koffer moest klaarmaken. Zelf zat ik al in de buurt van Zevenbergen voor het profcriterium. Mijn Oostenrijkse ploegmaat Georg Preidler had problemen met zijn achillespees, daarom werd ik in laatste instantie opgeroepen. Natuurlijk is het wel mooi, omdat we morgen in ons eigen Venray gaan finishen en dat komt niet ieder jaar voor."  

BinckBank etappeschema
De eerste etappe gaat morgen om 12:20 uur van start in Breda en de finish is rond 16:25 uur in Venray. Ook vrijdag is er nog een etappe in Limburg, met start en finish in Sittard-Geleen. De ploeg van Team Sunweb bestaat uit Tom Dumoulin (rugnummer 41), Søren Kragh Andersen (42), Phil Bauhaus (43), Roy Curvers (44), Chris Hamilton (45), Lennard Hofstede (46), Mike Teunissen (47) en Tom Stamsnijder (48). De volledige startlijst kun je hier vinden. De wedstrijd wordt op Sporza en L1 dagelijks uitgezonden vanaf 15:00 uur.

De route van de eerste etappe kun je via deze link bekijken.

 

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen 50 km in the attack, Trofeo Baracchi style. So much fun 😵😵 twitter.com/teamsunweb/sta…

via Twitter for iPhone

MikeTeunissen
MikeTeunissen Great ride by @tom_dumoulin, thrilling end of an incredible stage!! But man of the day ? @s_kruijswijk off course,… twitter.com/i/web/status/1…

via Twitter for iPhone • 21 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen Quick lap on the bike today, making sure to be back on time and not miss out on any Roubaix action. Although it wou… twitter.com/i/web/status/1…

via Twitter for iPhone • 8 retweets

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter