1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Maandagavond is Mike uitgeroepen tot Limburgs renner van het jaar. Ook in 2012 en 2019 ging deze titel naar hem. Tijdens het wielergala in het ASTA theater in Beek bleek dat zijn prestaties in de Vuelta – winst in de ploegentijdrit en drager van de rode leiderstrui – ervoor zorgden dat de prijs van de Club van 24 naar hem ging.

De andere genomineerden waren Wout Poels en Brian Megens. Scarlett Souren won bij de vrouwen. Zij versloeg Sabrina Stultiens en Quinty Schoens. Wouter Toussaint kreeg de prijs voor het talent voor de toekomst. Jean Houben werd geëerd met de oeuvreprijs. (Foto's van Vic Geerlings: voorzitter Hans Teunissen reikt de prijs uit, en de vier winnaars.) 

L1
Tv-zender L1 maakte van tevoren een bericht om de kandidaten aan te kondigen.

Digitale problemen met foto's
Op deze site hebben we nog geen foto's kunnen plaatsen die Hein van Bakel en Vic Geerlings gemaakt hebben tijdens de supportersdag en  het wielergala. Webbeheerder Pascal Arts probeert het digitale probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Op naar 2023
"Sinds 1 november ben ik weer begonnen met de trainingen voor het nieuwe seizoen", meldt Mike vanuit Beek. "Morgen trekken we met de nieuwe ploeg door de streek van de voorjaarsklassiekers. Over twee weken gaan we naar Spanje. Eigenlijk is dat allemaal wel hetzelfde als voorheen 😉"