1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Mike is inmiddels een weekje in Spanje. Hij verblijft in de omgeving Calpe-Benidorm (district Valencia). Het is het eerste trainingskamp voor de nieuwe ploeg Intermarché-Circus-Gobert. De eerste ervaringen zijn goed en alles loopt zoals gepland. In januari volgt het tweede trainingskamp in dezelfde regio. Hieronder de eerste ervaringen van Mike:

“Het is voor mij vooral de eerste kennismaking, omdat ik een bijeenkomst miste tijdens mijn huwelijksreis. Maar het gaat heel goed. Er hangt een hele fijne sfeer. Het is direct gezellig en vertrouwd. Dus dat is mooi. En voor de rest lijkt het toch wel op wat ik gewend was de laatste jaren. Het is vooral uren maken en hier en daar wat specifiek intervalwerk. Meestal 4 of 5 uur. Morgen doen we zes uur en dat is wel het maximale voor deze periode van het jaar.

Train natuurlijk vaak met de mannen, die ik ook ga tegenkomen in het voorjaar. Ik lig ook met de Fransman Adrien Petit op de kamer, waardoor we al wat beter kunnen kennismaken. En dat gaat heel goed. En de rest van de dag, is ook wel wat we normaal doen. Dus massage, oefeningen en verschillende meetings. Vooral over het materiaal en hoe het er in de ploeg aan toe gaat. En dat is voor mij wel fijn, want dan is duidelijk waar ik op moet letten. Maar goed dat is allemaal vrij standaard. Een goede structuur, lekker duidelijk en dat voelt fijn.