1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Mike had weinig geluk in de finale van Parijs Tours. In zijn laatste koers voor Jumbo-Visma moest hij in het laatste koersuur afrekenen met een lekke band en twintig kilometer voor het einde zat zijn versnelling vast op het tandwiel elf. Hij kwam als 56e over de streep. Arnaud Démare heeft net als in 2021 Parijs-Tours gewonnen. Hij was sneller dan Edward Theuns (2e) en Sam Bennett (derde).

Mike start zondag bij de profs in zijn vierde Parijs-Tours. In 2015, 2016 en 2017 stond hij ook al aan de start, weliswaar op een iets ander parcours (zie hieronder). Twee negende plaatsen staan op zijn palmares, naast een mooie zege bij de renners tot 23 jaar. Mike (draagt rugnummer 24) krijgt zondag gezelschap van twee sprinters: Christophe Laporte (21) en Olav Kooij (23). Verder zijn ook Edoardo Affini (22), Mick van Dijke (26), Jos van Emden (27) en Tosh van der Sande (25) van de partij. 

Jumbo kopman Christophe Laporte win vanmiddag Binche-Chimay-Binche. De Fransman wist in de slotfase zijn medevluchter Rasmus Tiller van zich af te schudden op de kasseien op de finishstraat. Mike kwam op 16 seconden als 23e over de streep.

Nog twee wedstrijddagen voor Mike dit seizoen. Zondag Parijs-Tours en morgen Binche-Chimay-Binche, een wedstrijd over net iets minder dan 200 kilometer. Waarbij het parcours onveranderd bleef ten opzichte van het vorig jaar.