Het is een aparte periode waar we met zijn allen doorheen moeten gaan. Als eerste hopen we dat jullie allemaal nog gezond zijn in deze tijd. Ook op het gebied van wielrennen is het een aparte situatie. Het is tot nu toe een wielerjaar met helaas maar één wedstrijd van Mike. Dit bericht is bedoeld voor de supporters die een wielertenue en/of supportersshirt hebben besteld.

Afhalen op 3 juni van 19 tot 20.30 uur
De tijd is gekomen om binnenkort het wielertenue aan jullie te overhandigen. We gaan dit doen op woensdagavond 3 juni in ons clublokaal Roelanzia. Jullie kunnen tussen 19:00 uur en 20:30 uur de (fiets)kleding komen ophalen.

Om dit allemaal in goede banen te kunnen leiden, gelden er wel een aantal belangrijke regels:

* Het uitdelen vindt plaats in de zaal. Jullie kunnen de volgende ingang pakken om daar te komen: 'Ingang Zalen' (linkerkant van het gebouw) en dan door de gang naar achteren lopen.
* Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.
* Was je handen goed voordat je naar Roelanzia komt.
* Houd vooral rekening met elkaar, dan komt alles goed!

Toertocht op 6 juni, start 13.00 uur
Natuurlijk willen we jullie ook de mogelijkheid bieden om zo snel mogelijk een mooie toertocht te kunnen fietsen in dit prachtige tenue. Daarvoor organiseren we een tocht op zaterdagmiddag 6 juni met alle leden die een wielertenue hebben besteld. We willen om 13:00 uur verzamelen bij Roelanzia, zodat we daarna snel kunnen starten met de tocht. Daarnaast bestaat er een kans dat Mike bij deze toertocht aanwezig is om met jullie, in dit tenue, de tocht mee te fietsen. Je hoeft je niet aan te melden voor deze tocht, dus zorg dat je op tijd bent!