Fietskleding Mike te bestellen tot 1 februari !

Een tijd geleden zijn de supporters geïnformeerd over de fietskleding van Mike Teunissen. Het definitieve design is nu bekend (zie hieronder). Flink wat supporters hebben zich al aangemeld voor diverse kleding. De bestelling is alleen als je officieel geregistreerd bent als supporter van Mike Teunissen bij de supporsclub.

Er is keuze uit:
- een volledig wielertenue, bestaande uit shirt en broekje voor €100,-;
- alleen een wielershirt voor €45,- en
- een supportersshirt voor €15,-.

Pasmomenten bij Roelanzia
De supportersclub organiseert in het clublokaal Roelanzia in Ysselsteyn twee avonden waar de kleding kan worden gepast om de goede maat te bestellen. Deze pasmomenten vinden plaats op:
- woensdagavond 29 januari en
- donderdagavond 30 januari tussen 19.30u en 21.00u.

Na het passen kun je de definitieve bestelling doorgeven, zodat bij AGU besteld kan worden. Is het niet mogelijk om bij dit pasmoment aanwezig te zijn? Dan vragen wij je om de maat van het shirt en/of broek per email door te geven.

Let op: Het pasmoment geldt alleen voor de fietskleding en niet voor het supportersshirt. Ben je geïnteresseerd of heb je je interesse in dat shirt al doorgegeven, reageer op deze mail met de maat die je wilt bestellen. Dan gaan wij ervoor zorgen dat deze maat er voor jou gaat komen. Is er later twijfel of de juiste maat is doorgegeven? De supportersclub bestelt meer shirts in de meest geliefde maten. Mocht het zo zijn dat het shirt echt niet past, is er altijd een mogelijkheid om te ruilen met de overgebleven shirts.

Betalen van de kleding
Het betalen van de kleding gaat als volgt in zijn werk:
Na het doorgeven van de definitieve bestelling bij één van de pasmomenten dien je de bestelling direct bij Roelanzia af te rekenen. Dit kan per pin- of contant-betaling plaatsvinden.
Is het niet mogelijk om op deze avonden naar Roelanzia te komen om de fietskleding te passen, of heb je alleen een supportersshirt besteld? Dan dien je het bedrag wat in deze mail staat uiterlijk 30 januari per bank over te maken o.v.v. (naam) + wielertenue Mike Teunissen naar het rekeningnummer van Roelanzia: NL 40 RABO 0159300495. Is er niet betaald, wordt er ook geen bestelling geplaatst door ons.

Deze unieke actie van de fietskleding wordt eenmalig door de supportersclub beschikbaar gesteld.

Bij vragen kun je gerust contact opnemen door te reageren op deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien jullie graag in grote getalen op de pasmomenten verschijnen, zodat veel leden de komende jaren in een prachtig en uniek wielertenue door het land mag fietsen.


Back to Top