Wielercafé Venray met Mike, Wout en Peter

Op donderdag 28 november om 20.00 uur is er in de Schouwburg van Venray een wielercafé met Mike en met Wout Poels. Kaarten kosten € 15,00 en zijn te verkrijgen via de website van de Schouwburg 

In een bijzondere ambiance is wielrennen natuurlijk het centrale thema. Maar er is meer… Interviews worden afgewisseld met muziek, verhalen en prachtige beelden uit de koers. De hoofdgasten van de avond zijn natuurlijk Wout Poels en Mike Teunissen. Zij worden geïnterviewd door presentator Frans Pollux en hij wordt bijgestaan door Bert Wagendorp, Volkskrant-columnist en bekend van het boek Ventoux. Pollux blikt met de gasten en het publiek onder andere terug op de geweldige Tour de France van Mike Teunissen en neemt ook het seizoen door met Wout Poels.

De regionale wielerheld Peter Winnen schuift aan en brengt zijn eigenzinnige kijk naar voren. Met de hulp van videobeelden herbeleven we samen mooie wielermomenten. Naast wielerverhalen en smakelijke anekdotes uit de koers, is er ook muziek en literatuur. Bovendien is er als klap op de vuurpijl nog een verrassingsgast aanwezig zijn. Wie dat is, houdt de organisatie nog even geheim.

Als je erg graag naar toe wilt, wacht niet met bestellen van de kaarten. Het bestuur verwacht een hoge opkomst.

Back to Top