Supportersmiddag op 27 oktober

Nu Mike weer terug is van de Vuelta, kunnen we melden dat we op zaterdagmiddag 27 oktober de jaarlijkse bijeenkomst van de supportersclub houden. We organiseren de supportersmiddag nu voor de vijfde keer in het clublokaal Roelanzia en gaan er daarom een extra feestelijk tintje aan geven.


Lustrum-editie

De hoofdingrediënten van de afgelopen vier jaren houden we vast. We hopen op mooi weer zodat we ook dit jaar om 13.00 uur starten we met een mooie tocht van zo’n vijftig kilometer op de racefiets. Een aansluitend, waarschijnlijk rond half vier, staat Mike in het middelpunt en gaan we op zoek naar ‘het verhaal achter de wielrenner’ en geloof maar dat er veel te vertellen is. Deze lustrum-editie sluiten we af met een mooi, maar bovenal lekker buffetje. En voor iedere supporter is er een blijvend aandenken. Eindtijd ligt rond 18.00 uur.

Kortom, reden genoeg om je nu alvast aan te melden. Dat kan simpelweg door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef a.u.b. wel aan of je meefiets of dat je rond half vier aansluit.

Back to Top