Supportersdag op zaterdag 28 oktober


De jaarlijkse supportersmiddag is dit jaar iets eerder dan jullie gewend zijn en wel op zaterdag 28 oktober 2017. Noteer de datum alvast in je agenda. De middag bestaat uit twee delen.  Deelnemers aan het eerste gedeelte verzamelen om 12.30 uur bij ons clublokaal Roelanzia voor een mooie tocht van zo'n 60 kilometer op de racefiets in het bijzijn van Mike. 

We rijden in één groep en een tempo dat iedereen aankan. Uiteraard gaan we er vanuit dat het prachtig herfstweer is. Mocht het niet zo zijn krijgen jullie uiterlijk vrijdagavond 27 oktober een bericht via de mail.Om ongeveer 15.00 uur start het tweede gedeelte. Roelanzia zorgt, zoals jullie inmiddels gewend zijn, weer voor iets lekkers. Ger Hermans onderwerpt Mike aan een diepte-interview. Er is veel te vertellen over o.a. de het tourdebuut van Mike en de fantastische resultaten van Team Sunweb. Uiteraard kunnen jullie al je vragen stellen aan Mike. We ronden af met een quiz waarin jullie kennis over het afgelopen seizoen van Mike getest wordt. We zijn nog in gesprek met één of twee  bijzondere gasten die dit jaar heel dicht bij Mike hebben gestaan en we hopen dat ze die zaterdagmiddag aanwezig kunnen zijn. Wie dat zijn blijft nog even een verrassing. Kortom, de moeite waard om te komen.

Rond 17.00 uur ronden we de middag af. Aanmelden kan via een e-mail aan de supportersclub. In verband met de voorbereiding is het van belang dat je aangeeft of je 1) meefietst en/of 2) aansluit bij het tweede gedeelte vanaf 15.00 uur.

Mike op Twitter

MikeTeunissen
MikeTeunissen 50 km in the attack, Trofeo Baracchi style. So much fun 😵😵 twitter.com/teamsunweb/sta…

via Twitter for iPhone

MikeTeunissen
MikeTeunissen Great ride by @tom_dumoulin, thrilling end of an incredible stage!! But man of the day ? @s_kruijswijk off course,… twitter.com/i/web/status/1…

via Twitter for iPhone • 21 retweets

MikeTeunissen
MikeTeunissen Quick lap on the bike today, making sure to be back on time and not miss out on any Roubaix action. Although it wou… twitter.com/i/web/status/1…

via Twitter for iPhone • 8 retweets

Supporter worden?

Social

Mike op Strava     Mike op Facebook     Mike op Twitter