Op het Limburgse sportgala Go for Gold werden in de Venlose Maaspoort de Limburgse sportprijzen uitgedeeld. Mike deed mee in de uitverkiezing van de Limburgse sporter van het jaar en moest het opnemen tegen Formule 1 rijder Max Verstappen en handboogschutter Mike Schloesser. Verstappen werd door Mikes ex-ploegmaat Roy Curvers uitgeroepen tot de prijswinnaar.

De vakjury bestond uit zes oud-sporters met Sharon Walraven, Sef Vergoossen, Maartje Paumen, Nico Freriks en een vertegenwoordiger van Mediagroup Limburg en L1 TV & Radio. Ook het publiek kon stemmen.

Sportvrouw Inge Jansen
De beste sportvrouw van Limburg werd schoonspringster Inge Jansen. De vader van Janssen ontving de prijs uit handen van Juul Franssen. Ze nam het in de uitverkiezing op tegen voetbalster Dominique Bloodworth en badmintonster Cheryl Seinen uit Roermond.

Oeuvreprijs
Oud-wielrenner Ad Wijnands kreeg de oeuvreprijs. Sef Vergoossen reikte die prijs uit aan de zoon van Ad, die ernstig ziek is. De 60-jarige Maastrichtenaar kreeg de prijs voor zijn jarenlange inzet voor het jeugdwielrennen