1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

"Heel veel dank aan alle supporters die me steeds volgen", zo  besloot Mike vanmiddag het interview dat Ger Hermans met hem had. Ruim vijftig supporters waren in Ysselsteyn aanwezig bij de lustrumeditie van de supportersdag in clublokaal Roelanzia in Ysselsteyn.

Op weg met Mike
Rond 12.00 uur stapte een dertigtal clubleden met Mike op de fiets voor een rit van 50 km. De mooie route – uitgezet door Thijs van Asten –  voerde over vertrouwde wegen rond Mikes geboortedorp.

In gesprek met Mike
In een vaak humoristisch gesprek met Ger Hermans blikte Mike – en ook zijn vriendin Corine van der Zijden – terug op het afgelopen seizoen waarin hij een flinke stap in de goede richting heeft gezet.  Uiteraard kwamen ook aan de orde de overstap van zijn huidige ploeg Sunweb naar Jumbo, de valpartijen en de verhuizing naar Rosmalen.

Nieuwe voorzitter
Hans Teunissen  (voorzitter) en Will Smits (secretaris) kregen een attentie van de supportersclub als dank voor hun inzet. Vanaf de oprichting hebben ze in het bestuur gezeten. Beiden vinden het na een termijn van vijf jaar een goed moment om op te stappen. Hans mocht zijn opvolger Willie Konings al voorstellen (foto Hein van Bakel). De naam van de nieuwe secretaris wordt later bekendgemaakt.

Warm buffet met foto's
Een lekker, warm buffet – gesponsord door Hans en Mia van Roelanzia –was het slotstuk van deze lustrumbijeenkomst. En het toetje werd verzorgd door Print en media-man Chris van den Munckhof en fotograaf Hein van Bakel: iedere supporter kreeg als aandenken een grote kleurenfoto waarop hij/zij met Mike poseert voor een clubspandoek.

Foto's
Enkele foto's van de supportersdag zijn binnenkort te vinden onder de knop supportersclub.