1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Mike zal aanstaande zondag samen met Sander Kleikers op L1TV het WK voor beloften van commentaar voorzien. Kleikers, die de laatste jaren furore maakt mijn het wielerprogramma Tour de L1mbourg, heeft Mike uitgenodigd als sidekick. De Limburgse wielercommentator werd bij een uitverkiezing (website Wielerflits) van beste commentatoren vierde achter Wuyts, Schotte en Been. Maar vóór Gio Lippens en Karl Vannieuwkerke.

Sander Kleikers
Bij de verkiezing kreeg Kleikers de volgende aankondiging. "In het lijstje wielercommentatoren mag tegenwoordig Sander Kleikers niet ontbreken. Hij slaagt er in steeds meer koersen op de Limburgse regionale zender L1 te krijgen. Dit jaar was hij onder meer actief als commentator bij de BinckBank Tour, de Hammer Series en de Volta Limburg Classic. Qua commentaar zou hij gerust aan de slag kunnen bij een landelijke zender."

Sander Kleikers: "Ik vind het erg leuk om de beloftenwedstrijd samen met Mike te volgen. We hebben een paar jaar geleden al eens samen commentaar gegeven bij een wedstrijd in Valkenburg en dat ging heel goed. Mike kent de discipline als geen ander, als oud-wereldkampioen van Louisville. En het zou natuurlijk geweldig zijn als zijn Sunweb-ploeggenoot Joris Nieuwenhuis zijn regenboogtrui van het vorig jaar met succes kan verdedigen."

Het WK veldrijden voor beloften (mannen) is zondagochtend te zien op L1TV vanaf 10.45 uur.