Mike in voorselectie Tour de France

Vandaag heeft Team Sunweb de 'longlist' (oftewel de voorselectie) bekend gemaakt voor de Tour de France, die op 1 juli van start gaat in Düsseldorf. De selectie bevat nu nog dertien namen. Uiteindelijk gaan er negen renners van start. Mike maakt deel uit van deze voorselectie. In de laatste week voor de Tour wordt de definitieve selectie bekend gemaakt.

Persbericht Team Sunweb
De 104e editie van de Tour de France is bijzonder voor het team. De renners starten zoals gezegd in Duitsland en de ploeg rijdt ook op een Duitse licentie. In de Tour krijgen de renners negen vlakke etappes voorgeschoteld, Verder vijf heuvelachtige ritten, vijf bergritten en twee individuele tijdritten. 
Het team zal zich vooral focussen op etappezeges. Vandaar dat Michael Matthews en Nikias Arndt al zeker zijn van een startplaats. Naast deze kanshebbers voor de sprints en de vlakkere ritten zal het team ook renners meenemen voor het heuvelachtig terrein en de bergritten. In de voorselectie zitten ook diverse coureurs, die kunnen scoren in de ontsnappingen.

Voorselectie
De voorselectie van Team Sunweb ziet er als volgt uit: Søren Kragh Andersen, Nikias Arndt, Warren Barguil, Phil Bauhaus, Roy Curvers, Johannes Fröhlinger, Simon Geschke, Michael Matthews, Ramon Sinkeldam, Tom Stamsnijder, Laurens ten Dam, Mike Teunissen en Albert Timmer.

Back to Top