1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

De eennalaatste koers, die meetelde voor de Napoleon Games Cycling Cup was de Memorial Frank Vandenbroucke, beter bekend onder de naam Binche-Chimay-Binche (1.1). De wedstrijd over bijna 195 kilometer werd beslist in een sprint van een grote groep. In de laatste kilometer zat een kasseienklimmetje, waar - na een versnelling van Greg van Avermaat en Jürgen Roelandts -  de groep uit elkaar geslagen werd.

Toen dit koppel de benen stil hield, sprong Arnaud Démare op 300 meter van de streep weg en hield Zdenek Stybar een fietslengte achter zich. Mike zat  vooraan in deze groep en werd zeventiende.

Plan LottoNL-Jumbo
Al vroeg ontsnapte Lars Bak en Vegard Stake Laengen, die zelfs negen minuten kregen van de peloton. Een Italiaans koppel probeerde de oversteek te maken, maar dat lukte niet. De laatste 70 kilometer waren op Eurosport 1 te volgen. Mike: "Het plan was om steeds mee te zitten in de grote groepen. Maar door het ontsnapte duo, dat toch vrij veel voorsprong had, was het een vreemde koers. Ook steeds nerveus door de wind en de klimmetjes. Uiteindelijk was de afspraak dat we Tom van Asbroeck zouden lanceren. Maar ik raakte het treintje kwijt omdat ik er iets naar achter zat. Vervolgens blies Tom zich op en bleek ik zelf nog goed. In de laatste kilometer kon ik nog een paar plekken opschuiven."