De laatste weken zagen de volgers van Mike een nieuw gezicht in de materiaalpost. Voor Mike natuurlijk geen onbekende. Daarom willen we Hans van Vianen bij jullie introduceren. Mike is de enige renner van zijn ploeg, die deze winter enkele veldritten rijdt. Vandaar dat er een beetje geïmproviseerd moest worden bij de eerste veldritten van Mike.

 

Maar o.a. door het vakwerk van LottoNL-Jumbo-mecanicien Hans van Vianen beschikt Mike nu over drie mooie Bianchi crossfietsen en goede wielsets.

Hans leerde de kneepjes van het vak kennen als vaste verzorger van voormalig beroepsrenner Thijs Al, die o.a. reed voor AA-drink en Telenet-Fidea.

Voor Mike is Hans dit seizoen niet alleen mecanicien, maar tijdens de wedstrijd staat hij ook als verzorger in de materiaalpost. Inmiddels heeft Hans op vijf crossen al mooi werk afgeleverd. Een vijfde plaats in Hellendoorn, winst in Boxtel, tweede in Reusel en Sint-Michielsgestel en een twaalfde plaats in Surhuisterveen. Geen slechte reeks van dit nieuwe koppel.

Hans van Vianen zal zondag op het NK niet aanwezig zijn. Hij is dan al onderweg naar Spanje, waar de volgende week een trainingskamp van LottoNL-Jumbo wordt gehouden. Hans wordt vervangen door een collega mecanicien.