Aanstaande vrijdag zal het nieuwe Team LottoNL-Jumbo aan de pers worden voorgesteld. Rosmalen is de locatie waar Mike en zijn 24 ploeggenoten worden gepresenteerd.
De website van de ploeg is vanaf 1 januari online. Via de nieuwsbrief blijf je op hoogte van al het wielernieuws rondom de ploeg.

Training
Mike heeft de wegtrainingen al lekker opgepakt. Toen we een paar dagen last hadden van de sneeuw, zocht hij de sneeuwvrije wegen op elders in het land. Zo heeft hij de basis gelegd voor het tiendaagse trainingskamp in het Spaanse Mojácar vanaf 19 januari aanstaande. In Andalusië zullen de mannen die niet in Tour Down Under zijn, verschillende intensievere trainingen afwerken. Het programma voor Mike is nog niet definitief. Mike: "Waarschijnlijk hoor ik op het trainingskamp hoe mijn programma eruit ziet. Ik verwacht dat ik eind februari ga debuteren als World Tour-renner."

Website

Na vier seizoenen Rabobank fietst Mike de komende twee jaar in de geel-zwarte kleuren van LottoNL-Jumbo. Zijn website is al aangepast aan deze kleurstelling. Ook heeft de biografie een modern jasje gekregen. Wellicht dat de komende weken nog wat kleinere aanpassingen volgen.

Sleutelbeen
De kersverse sportman van Venray kreeg vandaag van de doktoren te horen dat het sleutelbeen weer helemaal vast zit. De komende dagen worden alle renners van LottoNL-Jumbo onderworpen aan verschillende testen.

The Inner Ring

The Inner Ring is een bekende Engelse blogsite met nieuws, commentaren, opinies en veel wetenswaardigheden. Begin januari werden tien neo-renners genoemd om in de gaten te houden in 2015!

Mike was één van deze tien, samen met o.a. Silvan Dillier, Adam Yates en Davide Formolo.  Mike werd betiteld als een prototype klassiekerspecialist. "Na een leerperiode kan hij met de nodige courage een renner worden, die op de kasseien zijn woordje meespreekt", aldus  The Inner Ring.

http://inrng.com/2015/01/10-neo-pros-to-watch-for-2015